TERVETULUA.

Olen 29-vuotias ajatteleva nuori. Vihhaan monia asioita ja se tullee teille seleväksi meleko nopiaa. Rakastan kuitenkin elämää ja perhosia. Välillä vaan maailmassa on liikaa vääryyttä, kuten huonoja mainoksia ja hittaita mummuja. Näistä kerron teille. Jos loukkaan jotakuta, niin voi mennä itteesä. Ei ole tarkoitus loukata henkilökohtaisesti, sillä olen sarkastinen ja tyhymä. Kiitos kun valitsit Slurren Teehetken. Ota siis kuppi teetä ja lue päivän kuumimmat kaltoinkohtelut. Äläkää siis ottako turhan tosissaan. Kiitos ja kierähys

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Punnitse tai KUOLE.

Nyt vittu RIITTÄÄ. Mikä näitä saatanan koinsyömiä, paskanhajusia nahkalompakoita vaivaa? KUN MENET KAUPPAAN JA OSTAT VIHANNEKSIA LAARISTA, ne punnitaan. Ne punnitaan. Pls. Punnitse ne vitun tomaatit. Ei se oo mittää vaikiaa matemaattista ongelmanratkontaa, vaan ihan yhtä yksinkertanen asia ku kusella käyminen. Otat kai nää helevetti housutki pois ennenku lorotat ympäri kylyppärin kaakeleita? Sama ku juoksisit hirviää kyytiä vessaan, kakka hakkaa jo kalsareita, istusit pöntölle ja heittäisit varovaisuuden tuuleen ja tyhjentäisit ittes ommaa sielua myöten suoraan uusin jack & joneseihi. Ei, et tekisi niin. Niinku et jättäis niitä vitun CZIGIITTOJA punnittematta. Aina ku meet jonnoon, nii sielä on yks semmone elämän vaivaiskoivun viimenen syyslehti, sätkii tuulessa ja yrittää pysyä vielä tässä maailmassa, joka sitte ostaa vittu kymmene kaalta ja porkkanaa ja vittu mangoja sun muuta, eikä punnitte niitä. Kassalla sitte "Voi minua! Hehehe, enpä hoksannut ollenkaan!" .........vit-TU! Heti näkkee sen kassatyöntekijän ilimeestä että ei perkele tuota pesualtaalle haisevaa mummua taas, pakko lähtä punnittee. Sitteku katot taakse muita asiakkata, ku ne huomaa että kassaneiti lähtee veke, nii alaka ottasuonet jyskyttää rytmikkäästi. Sielä eesä sitte joku karavalakkimaatuska hymmyilee vaa hampaattomana rolleen nojaten. Joo ei mittää, ompa kiva ku tuhulaat _KAIKKIEN_ ihimisten aikaa, jotka sielä jonossa on.

Näitä o kyllä sattunu muillekki ku vanahuksille, ja sillo vielä suuremmalla syyllä pitäs lyyä kakkosnelosella ranteet vittu LUUTOMUKSI, eipähä nostele ennää niitä saatanan tomaatteja sinne luomupussiin. Kyllä nyt seleväpäisen ihmisen pitäs tajuta miten sielä kaupasa käyttäydyttään. Et nää mee kesälläkkää torille, osta mansikoita ja sytytä sitä telttaa palamaan hetiku oot sen roppeen saanu. Eli meikän survival guide for shopping bananas and other shit related:
1. Valitse haluamasi tuote katsekontaktilla.
2. Lähesty tuotetta.
3. Ota muovipussi.
4. Insertoi tuotetta muovipussiin X kappaletta kunnes olet tyytyväinen.
5. Katso tuotteen hinta ja kiroa Suomi.
6. Mene punnitsemaan tuote.
7. PUNNITSE SE TUOTE MÄÄ SANNOIN.
8. ????
9. Profit.

Jos vielä joku jättää punnitsematta nii tuun captain ameriikkana sun unniin ja kuristan nukkuessa.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. hyvä! Muista henkisesti piestä kaikki jokka unohtaa punnita ne saatanan kissanmintut

      Poista
  2. Tuo punnitsemisen unohtamisen vielä ymnärtäisin oikein vanhojen kohdalla, jolla voi olla muistisairautta, mutta kyllä nyt aikuisen ihmisen pitäis tajuta punnita. Dårkaa.

    VastaaPoista